Geri

Nuruosmaniye İlkokulunda etkinlikler devam ediyor

Nuruosmaniye Süleyman Gülsüm Odabaş Okulu müdürü Fatih Temren konuyla ilgili şunları söyledi: İlkokul Sınıf Öğretmenlerimizden Nuray Yıldırıcı'nın proje ekibinde yer aldığı "Biz Bir Aileyiz" isimli eTwinning Projesi etkinlikleri devam ediyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Avrupa Birliği çalışmaları kapsamında; E-twinning'e üye okulların gerekli altyapıyı sağlayarak Bilgi ve İletişim Teknolojilerini kullanarak, işbirliği yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan eTwinning çalışmalarına bu sene okul olarak katılarak renkli etkinlikler sergilemeye devam ediyoruz.

Proje etkinlikleri kapsamında Kasım ayında okulumuz 1/A sınıfı öğrenci ve velileri okul bahçemizde çiçek ekimi ve güzelleştirme çalışmaları yaptılar. Pandemi koşullarında maske, mesafe ve temizlik hususlarına dikkat edilerek yapılan etkinlikte 1/A sınıfı öğretmenimiz Nuray Yıldırıcı, öğrencilerimiz ve velilerimiz kendi hazırladıkları renklendirilmiş tekerlekler içerisini mevsim çiçekleriyle donattılar. Bahçemizin dört bir yanına konumlandırdıkları tekerlekler oldukça renkli görüntüler oluşturdu.

Aralık ayı çalışmalarında ise 1/A sınıfı öğrenci ve velileri "Ailem Ressam Olursa" etkinliği adı altında topladıkları taşlar ile resim çalışmaları yaptılar. Sokaklardan topladıkları taşlara yaptıkları çizim ve boyamalarla renk katan veli ve öğrencilerimiz oldukça başarılı eserler ortaya çıkardı. Çalışma sonrasında öğrenci ve velilerimizin eserleri sınıf öğretmenimiz Nuray Yıldırıcı’nın hazırlamış olduğu sergide sergilendi.

Velilerimizin bu tür etkinliklere katılması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Öğrenci-veli işbirliğinde okulumuzda birlikte iş yapabilmek, meyvesini ilerleyen yıllarda toplayacağımız bir ağaç dikmektir. Öncelikle öğrencilerimize psikolojik destek sağlayarak eğitime katkı sağladığınız için başta proje yürütücümüz Nuray öğretmenime, öğrencilerine ve siz değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

 

#nuru #osmaniye #etkinlikler #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs