Geri

CHP'de BAYRAM SEVİNCİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Cumhuriyet Halk Parti Geyve İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programı İlçe Teşkilat binasında Bayramın ikinci günü gerçekleşti.

Bayramlaşma programına Gürkan Kar, Cumhuriyet Halk Partisi Geyve İlçe Başkanı Savaş Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi Geyve İlçe Yönetimi, Meclis üyeleri, Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız ve YRP İlçe teşkilatı üyeleri ve Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Eren, yönetimi ve çok sayıda partililer katıldı.

Bayramlaşma programı öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Geyve Belediye Başkan adayı Gürkan Kar kısa bir konuşma yaparak partililerin bayramlarını kutladı.

GürkanKar salonda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: İyi ki buradasınız. Seçim döneminde tüm partililerimiz özverili bir şekilde çalıştı. Seçimdeki başarımızın mimarı, gece gündüz demeden gayretle çalışan yol arkadaşlarımız oldu. Geyve’de aldığımız başarı için en başta yol arkadaşlarımıza ve seçmenlere teşekkür ediyorum. Birliğimizin, dirliğimizin ve başarılarımızın daim olması temennisiyle tüm partilerimizin ve vatandaşlarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum.

 

 

#chp #ramazan #bayrami #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs