Geri

GEYVE İMAM HATİPLİLER BULUŞTU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve İmam Hatip Lisesi 1994 mezunları, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda öğretmenleriyle buluştular.

KATILIM ÇOK OLDU

Geyve İmam Hatip Lisesinden 1993-1994 yılında mezun olan öğrencilerden Şerefiye köyünden Kemal Sönmez’in öncülüğünde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya öğretmenlerden Mehmet Aydoğan, Salih Çal, Sırrı Unus, Mustafa Kurt, Ömer Can, Mustafa Özdemir, İbrahim Çınar, Tufan Ocakçı, Mustafa Zeybek, Hüseyin Akalın, Ömer Yıldırım, Mevlüt Düzcan, Hasan Fehmi Sucan, Hanefi Terzi, Ertuğrul Özkan, Mehmet Ali Yıldırım, Abdulkadir Şensoy, Mustafa Özçınar, Zeki Yusuf Borazan, Mahmut Coşar ve Hikmet Akıtürk, katıldı.

Öğrencilerden Kemal Sönmez, Zafer Demir, Necmi Balaban, Yücel Akkaya, Oğuzhan Özkan, Adem Göçlü, Yusuf Güneş, Fatih Azut, Hakan Özdil, İlhami Özçayır, İsmail Aydın, Hasan Yılmaz, Ömer Kıcır, Oğuzhan Özkan, Nusret Ünal, Orhan Yüksel, Kerim Bulut, Erol Rençber, Halil Öz, Nail Acar, Mustafa Ersöz, Sefer Karagöz, Ahmet Düven, Yavuz Erdem, Ahmet Çetin, Cabir Rençber, Erdoğan Yan, Mehmet Çakır; Aziz Çifçi, Elif Aş, Gülsevim Toklu Karaağaçlar, Havva Ateş Yüce,Tülay Özdemir ve çok sayıda misafir katıldı.

HATIRALAR TAZELENDİ

Kemal Sönmez, yaptığı selamlama konuşmasında kısaca şunları söyledi: Öncelikle okulu bizlere açan müdürümüz Sayın Erol Erdem hocamıza çok teşekkür ederiz. Elleri öpülesi kıymetli öğretmenlerim. Değerli arkadaşlarım, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Değerli öğretmenlerim, bizlerin yetişmesi için nice emekler sarf ettiniz, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Hakkınızı bizlere helal ediniz. Acil işleri nedeniyle davetimize katılamayan öğretmenlerimizin ve sınıf arkadaşlarımızın sizlere selamları var. Vefat eden öğretmen ve arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Gönül ne kahve ister, ne kahvehane; gönül sizler gibi bir dost ister kahve bahane. Yaratılanı Allah rızası için sevdiğimizden dolayı bu toplantımızın gelecek yıllarda da devam etmesini istiyoruz. Hoşça kalınız.

Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Çay sohbeti öğretmen ve öğrencilerin hatıralarını anlatmasıyla devam etti. Hatıralar anlatılırken dugusal anlar yaşandı. Fatih Özdemir’in okuduğu şiir çok beğenildi. Öğretmen Mustafa Özdemir yazdığı kitabı hediye etti. Aile fotoğrafı çektirdiler. Bir dahaki seferde buluşmak dileğiyle vedalaştılar.

#geyve-ihl #1994 #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs