Geri
Abdullah Kahya Abdullah Kahya Merkezi

İnşaa İhya ve Ekrem başkan

Hiçbir yerde görmediğimiz ya da ilk defa gördüğümüz bir manzara ile karşılaştığımızda hayranlık duyarız. O manzara bizim için eşsiz bir özelliğe sahiptir.

Bu durum toplumsal ilişkilerde ve toplumsal yeniliklerde de böyledir. Erdemli bir davranış veya örneklik gördüğümüzde de tıpkı o manzarayı gördüğümüz anda olduğu gibi hayranlık duyar gıpta ederiz.

Nasıl çocuklar kendilerine yeni bir ayakkabı alınınca sevinirler ve o ayakkabıyı kendilerine getiren kişiye hayranlık duyarlar ya aynı bu şekilde yerel ve ulusal ölçekte yapılan yapılması planlanan tüm yeniliklerde de tıpkı o çocuk gibi sevinç içinde lur toplumlar.

İnsanları ayakta tutan değerler neyse toplumları da ayakta tutan değerler de bunlardır. İnsanlığın yararına yapılan işler aynı zamanda toplumların bir arada yaşama arzu ve isteklerini de artırırlar biraz daha yukarıya taşırlar.

Bu tür modellemeler de ancak ortak bir akıl ile ortaya çıkabilecek işlerdir.

İşte birkaç yıldır Sakarya’mızda böyle örnek bir yerel yönetimin izleri görülüyor. Halkın çıkarları ve menfaatleri ile örtüşen hizmetler ortaya konuyor.

Toplumu ifsad edecek tutum ve davranışlardan olabildiğince uzak halkın ıslahı ve felahı için çabalar ortaya konuyor ve bu çabalar her geçen gün daha da büyüyor.

Bu yazdıklarımıza şahitlik eden Sakarya halkı da bu işleri ortaya koyan idareyi ve bu idarenin başındaki Başkan Yüce’yi bağrına basıyor.

En son Botanik park müjdesi, Yenikent’deki kooperatifçilik adımları, kadın girişimcilere yapılan ön açıcı destek ve adımlar, Sudan ile kurulan dostluk köprüleri gençlere dönük yapılan faaliyetler ve Sakarya’mızın spor şehri unvanını almaya hak kazanması.

Bunlar en son bir çırpıda aklımıza gelenler.

Eminim buraya yazamadığımız medyaya yansımayan daha onlarca hayırlı hizmetler de vardır.

Başarıların daim olsun Ekrem Başkan.

#hizmet #sakarya #ekrem-yuce

YAZARIN SON YAZILARI

Ömrü Ramazan, Ahireti Bayram Olanlar

Ömrü Ramazan, Ahireti Bayram Olanlar

Allah'tan geldiğine ve yine Allah’a döneceğine iman eden kişidir Müslüman. Bir çilesi ve bir davası olan kişidir Müslüman.
Sivil Toplum Kuruluşları ve İpekyolu Derneği

Sivil Toplum Kuruluşları ve İpekyolu Derneği

Günümüzde sivil toplum kuruluşları toplumları yönlendiren, çalıştıran temel kurumlardır.
Deprem bölgesi ve ak partili belediyeler

Deprem bölgesi ve ak partili belediyeler

Ülkemiz ve milletimiz, malumunuz olduğu üzere çok büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Çok büyük bir yıkım ve acı yaşadık.
Umutları yeşerten Başkan: Ekrem Yüce

Umutları yeşerten Başkan: Ekrem Yüce

İnsanı ayakta tutan yarınlara taşıyan duygunun adıdır umut.
Tükettiğini üreten şehir: Sakarya

Tükettiğini üreten şehir: Sakarya

.
Yaşlı destek merkezi

Yaşlı destek merkezi

2023 yılı oldukça hızlı başladı.

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs