Geri

Meyve Fidanları Pazarda

Meyve fidanları pazarlarda boy göstermeğe başladı.
Editör Editör

Bursa-Kestel’den gelerek kendi geliştirdiği yöntemle yetiştirdiği fidanları aşılayıp pazarlıyor. Metin Burgaz(41)kendi geliştirdiği bir yöntemle yaptığı Aşı ile fidan yetiştiriciliğinde, önde gelen isimlerden biri.

MEYVE ve SÜS BİTKİLERİ yetiştiriciliği yapmakta olan Metin Burgaz(40)yetiştirdiği ürünlerle ilgili olarak GEYVE HABER Muhabirimize: “Özel bir şekilde ilaçlamak suretiyle yetiştirdiğimiz fidanlar hemen meyvesini vermeğe başlıyor.

Kendi yetiştirdiğimiz fidanları pazarda; 4-5 TL arasında pazarlıyoruz. Yetiştirdiğimiz fidanlar; İncir, Şeftali, Muşmula gibi meyve bunların yanı sıra Kiraz, Erik, Elma, Armut, Vişne, Kayısı, Trabzon Hurması, Malta Eriği, Ceviz, Dut, Zeytin, Ayva, Üzüm Asması, gibi. Süs bitkilerinden, Gül, Lale, Şimşir, Taflan, Top selvi, Çam fıstığı ve Karayemiş gibi bitkiler yetiştirip, çevre düzenlemesi de yapıyoruz.

Müşterilerimize daima en iyi bir şekilde hizmet verebilmenin gururu içindeyiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs