Geri

Dimar Market Açıldı

Gazisüleymanpaşa Mahallesi Atapaşa Camii karşısında hizmet vermekte olan Dimar market yapılan ek bina ve yeniden dizayn edildikten sonra halkın hizmetine açıldı.
Editör Editör

Geyve METEM Mehter takımı program öncesi bir gösteri yaptı.

Açılış programına; Geyve Belediye başkanı Murat kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya AK Parti il başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve AK Parti Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu ile vatandaşlar iştirak etti. Açılış kurdelesini; Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Sakarya AK Parti il başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak ve Selami Çolak yaptı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan başkan Toçoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gelen misafirler ve vatandaşlar gezip görerek alış-veriş yaptı. Halka etli pilav ve ayran ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs