Geri

FİLİSTİN ve GAZZE'ye DESTEK

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Adapazarı AKM önünde Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları adına Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği, Filistin ve Gazze'ye destek açıklaması yaptı.

 

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün Gazze’ye soykırım amacı ile uygulanan saldırıların 106. günü…

İsrail terör devleti; tam 106 gündür her gün, her saat, her dakika Gazze’deki sivil yerleşim alanlarını bombalamaya devam etmektedir.

Gazze’deki dram 7 Ekim’den sonra başlamadı. Filistin’de bugün yaşanan zulüm ve katliamlar yüz yıldır orada yaşanıyordu. Bu zulüm ve katliamlar, Batılı emperyalistlerin Filistin e taşıdığı yüzbinlerce Siyonist Yahudinin İngilizlerin yardımıyla uyguladıkları terörle başladı. İşbirlikçi Yahudilerin yardımıyla Filistin topraklarının Osmanlı’dan sökülüp alınması ile başladı. Filistinlilerin orada İngiliz ve Siyonist Yahudilere karşı sahipsiz bırakılması ile başladı. İsrail terör devletinin bir hançer gibi İslam aleminin tam orta noktasına saplanmasıyla Filistinlilerin dramı başladı.

Avrupa ve batıdan gemiler ile gönderilen Yahudiler, uyguladıkları terörle Filistin toprakları içinde bir kanser gibi yayıldılar. Kendi topraklarında belirli bölgelere sıkışan Filistinliler bugün de bu sıkıştırıldıkları bölgelerden atılmaya çalışılmaktadır. İşte bugün Gazze de yaşanan da, İsrail terör devletinin yıllardır uyguladığı “saldır, yaşanmaz hale getir, göçe mecbur bırak, işgal et ve oraya yerleş” planının uygulanmasından başka bir şey değildir.

İsrail terör devleti; insanların yaşadıkları konutları, okudukları okulları, tedavi gördükleri hastaneleri, hizmet aldıkları kamu binalarını, ibadet ettikleri camileri bilinçli olarak bombalamakta ve yok etmektedir. Amaç Gazze’yi tamamen Filistinliler için yaşanmaz bir yer haline getirip, Yahudi işgalcilere yer açmaktır.

Bugün katliamın boyutu o kadar büyüdü ki; artık saymayı bile bıraktık. İslam alemi olarak Gazze de 10 binden fazla çocuğun, 7 binden fazla kadının, 24 binden fazla Müslümanın katledilmesine engel olamadık.

Batılı dünyanın İsrail’in katliamına desteğine, İslam âleminin kınamaktan başka bir şey yapamayan acizliğine rağmen, Gazze’de bir avuç inanmış adam, Siyonist Yahudiler karşısında dimdik ayaktadır. Topraklarını ve halkının izzetini korumaya devam etmektedir. Dünyayı şaşkına çeviren İslami Direniş Hareketi HAMAS’a batı, terör örgütü iftirasını atabilir. Ama bizim için HAMAS demek Filistin halkı demektir… HAMAS demek, İslam âleminin izzetini savunan mücahit ordusu demektir… HAMAS demek Siyonist İsrail i dizlerinin üzerine çökerten yumruk demektir… HAMAS demek bu meydanda toplanan Sakarya Halkı demektir.

Diğer insanların kendilerine hizmet için yaratılan yaratıklar olduğuna inanan sapkın Siyonist Yahudi anlayışına sahip olan İsrail terör devleti; sadece Filistin halkı için değil, bölge ve dünya barışı için de büyük bir tehdittir. İsrail terör devletini İslam âleminin tam orta yerine bir hançer gibi saplayan İngiltere’den sonra bu terör yapılanmasını koruma işini üstlenen Amerika Birleşik Devletleri, İsrail için, bölgede kan kusturmaya devam etmektedir. “İsrailsiz bir dünya” olmadığı müddetçe savaş ve katliamların sona erdiği bir dünya da mümkün olmayacaktır.

Batılı devletlerin yöneticilerini esir almış olan Siyonist sermaye gruplarına rağmen; dünyanın özgür halkları “zulme ve siyonizme hayır” demeye devam etmektedir. Şeref ve izzet ehli olan Gazze halkı; siyonizmi sadece Filistin’de değil, oluşturduğu etkiyle dünyanın birçok yerinde durdurmayı başarmıştır.

Biz de buradan haykırıyoruz;

“Ey peygamberleri Musa yı yalnız bırakan, ey İsa peygambere ihanet eden, ey başlarına yıkılan Hayber den islam alemine nifak saçan, ey dünyayı bir ateş çemberine çevirip masumların kanına giren Siyonist Yahudiler, şunu iyi bilin ki; “Geçmişte İsrail diye bir devlet yoktu, gelecekte de olmayacak !”

Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları adına Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği

#filistin #gazze #destek #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs