Geri

GEYVE ANADOLU LİSESİ PEYGAMBERİMİZİ YAD ETTİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya teşrif edişlerinin 1452.yıl dönümü münasebetiyle Mevlidi Nebi programı düzenlediler.

Okulun salonunda düzenlenen programa, okul müdürü Ahmet Akkuş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Din Kültürü Öğretmenleri Ayşe Çelik ve Mahmut Sami Dağdelen'in hazırladığı programı Ceren Aykut ve Zeynep Taş başarıyla sundular. Alptekin Karacan Kuran-ı Kerim okudu. Bedirhan Akyol, Eylül Akyol, Ecrin Özdemir,Yaren Dişli,Rumeysa Var, Gül Aslan ve birçok öğrenci Peygamber Efendimizi anlatan şiirler okudular. İlahi dinletisi, oratorya ve Firdevs Rana Salman'ın yazdığı Peygamberimize mektup çok beğenildi.

Okul müdürü Ahmet Akkuş, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve Peygamber Efendimize mektup yazma yarışmasında birinici olan Firdevs Rana Salman'a ödülünü verdi. İkinci ve üçüncü olan Şule Akyıldız ile Yüsra Sözen'e hediyelerini emekli öğretmen Mehmet Aydoğan taktim etti.

#gal #nebi #mevlid #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs