Geri

GEYVE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Geyve'de 24 Kasım Öğretmenler Günü neşeli bir ortamda kutlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Aydemir ve Ahmet Öztekin, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan Atatürk anıtına çelen sundu.

Vefat eden öğretmenlerin kabri ziyaret edildi. Öğretmen Yahya Balcı Kuran-ı Kerim okudu.

Gültekin Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene katılım çok oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra; Emekli Öğretmenler adına Zeki Sadıklar, genç Öğretmenler adına da Sultan Nergiz Girgin konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin kutsallığını vurguladı. Cihan padişahları olan Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim'in öğretmen sevgilerini anlattı.

Geyve Belediye başkan vekili Meral Hammaz; emekli olan Tufan Ocakçı, Sami Gençer (merhumun kızı aldı), Ziya Demirci, Zeki Sadıklar ve Özcan Başaran öğretmenlere hizmet şeref belgelerini verdi. Adaylığı kalkan öğretmenler meslek yemin ettiler.

Şiir yazma yarışmasında dereceye giren Zeynep Zehra Barın, Ecren Evcim ve Beyza Bulut öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koronun söylediği şarkılar çok beğenildi. Programı Geyve Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Halil Sert başarıyla sundu.

#geyve #ogretmenler #gunu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs