Geri

ÇANAKKALE RUHUYLA COŞTULAR

Geyve METAL (Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) öğrencileri, Çanakkale geçilmez, vatan bölünmez, dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Kaymakamlığı Öğretmenevi salonunda düzenlenen Çanakkale kahramanları ve şehitleri anma programına; öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 11-A sınıfından Gamzenur Yılmazer yaptı. 

Edanur Çetinkaya Bu Vatan Kimin, Melek Kırgız Dur Yolcu, Aslı Koruk Şehit olmuş Mehmedim, Arife Yiğit Ya gazi ol Ya şehit, 10-B sınıfından Beyzanur Akkuş Çanakkale Şehitlerine adlı şiirini okudu.

Emirhan Salman, Emrullah Köse, Baki Tayyar, Oğuzhan Nıh, Semih Yavuz, Hakan Kaymakçı, İbrahim Sezer Berk ve Sümeyye Dişli Çanakkale'ye Sevkiyat Var adlı oyunu canlandırdı. 

Bünyamin Güneş, Özge Çalış, Sevilay Sayan, Aleyna Yeşilbaş, Büşra Tepe, Ayşegül Şair, Semanur Ateş, Senanur Kaşıkçı ve Sinan Döner; Ömer Yusuf Kaçmaz’ın sazı eşliğinde Çanakkale içinde aynalı çarşı ve Eledim eledim höllük eledim türkülerini söylediler. İzleyenler duygusal anlar yaşadı.

Okul müdür yardımcısı Şeref Bulut, bilek güreşinde birinci olan Hümeyra Sunal ve Umut Kamış'a ödül verirken, Çanakkale programını sunan Zeynep Yiğit ve Merve İşbilir ile programda görev alan öğrencilere teşekkür etti. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs