Geri

Keleş, Geyve’de Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı ve Üyeleri, CHP Geyve İlçe Başkanı Erol Akyel ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Geyve’de bazı açılışlara katıldı ve ziyaretler yaptı.

Editör Editör

Keleş Köprübaşı Camii Açılışına Katıldı

Keleş ve beraberindekilerin ilk durağı Geyve İlçesi Köprübaşı köyü oldu. Köyde kılınan cuma namazından sonra Cami açılış törenine iştirak etti. Birlikte yenilen hayır pilavı ve duadan sonra heyet köyden ayrıldı.

Gelpaş’a Hayırlı Olsun ziyareti

Keleş ve Akyel beraberindekilerle, Geyve Yörükler Mahallesi’nde hizmete başlayan Gelpaş-2 marketinin açılış törenine iştirak etti. Vatandaşlar ile kısa sohbetlerde yapan heyettekiler, markette hayırlı olsun alış-verişi yaptı.

Akbıyık’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Keleş ve Akyel ile beraberindekiler, Kaymakam İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Keleş, bir fabrikada meydana gelen patlama ile ilgili olarak kaymakam Akbıyık’a geçmiş osun dileklerini sundu.

Venüs Havai Fişek Coşkunlar’a geçmiş olsun Ziyareti

CHP Sakarya İl Başkanı Keleş ve Geyve İlçe Başkanı Akyel’in son durağı Venüs-Coşkunlar Havai Fişek oldu. Meydana gelen patlama ile ilgili olarak geçmiş olsun ziyaretine gelen konukları, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Coşkun ve Hakan Coşkun karşıladı. Arif Coşkun konuklarına son yaşanılan olay hakkında bilgiler verdi ve birlikte fabrika sahası gezildi. Keleş ve Akyel, Arif Coşkun’a üzerine düşen görevleri yapmağa hazır olduklarını ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs