Geri

Dr. Tufanoğlu’na Veda Yemeği

Geyve Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Fatih Hakan Tufanoğlu’na veda yemeği verildi.

Editör Editör


Türkiye 17. si olarak Mezun olan ve bir müddet Geyve Toplum Sağlığı(eski Verem Dispanseri)Merkezi’nde görev yapan Tufanoğlu, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü’ne tayin edildi.

Beraberce çalıştığı diğer mesai arkadaşları kendisine Soğuksu Tesisleri’nde veda yemeği düzenledi.

Yemek programına; Dr. Aydın Erdoğan(Sakarya İl Halk Sağlığı Müdürü), Dr. Arzu Ayan Bostancı(Geyve Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi), Dr. Fatih Hakan Tufanoğlu(2013 Nisan TUS Türkiye 17.si), Yardımcı Doç. Dr. M. Sühha Bostancı(Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum A.B.D.), Aysun Aktaş(Ebe), Ayşenur Eser(Ebe), Melike Kuyucu(Hemşire), Muammer Kaya(Memur), Recep Başaran(Tıbbi Sekreter), Ahmet Kurtbaş(Çevre Sağlığı Teknisyeni), Turan Aral(Sağlık Memuru), Murat Mutlu Beri, Mehmet Rençber ve Geyve Haber- Sakarya Bölge Haber Yazıişleri Müdür ve Editörü Mustafa Hamdullah Ergin iştirak etti.

Dr Aydın Erdoğan, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ne tayin edilen Tufanoğlu için meslek hayatında başarılar diledi ve programı hazırlayanlara teşekkür ederek, kendisine hediye verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs