Geri

Necip Fazıl’da Karne Töreni

2012-2013 öğretim yılının yılsonu karne töreni Alifuatpaşa Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda yapıldı.
Editör Editör

Alifuatpaşa Necip Fazıl İlkokulu bahçesinde düzenlenen karne törenine; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AFP belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, MEM Beşir Nalbant, ilk ve orta dereceli okul müdürleri, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.

Karne töreninde, öğrenciler şiir okudu, halk oyunları oynadı. Okul müdürü Mesut Türedi, yaptığı konuşmada programa katılan davetlilere teşekkür etti.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant: “Ülkemizde ve dünyada eğitim alanında çok güzel gelişmeler var. Geyve’nin öğrencileri de proje ve sosyal etkinlikler bakımından güzel eserler ortaya koydu. Bir grup öğretmen arkadaşım Eyvah Türkçem adlı oyunu canlandırarak, öğrencilere örnek oldular ve öğrencilerimiz de birbirinden güzel oyunlar sergiledi. Bu çalışmaları yaparken bizi her konuda destekleyen Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık'a saygılarımızı sunarım. Milli Eğitim camiası olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerde; bizim gören gözümüz işiten kulağımız olan değerli basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkür ederim. İyi tatiller.” dedi.
Başarılı öğrencilere çeşitli hediyelere verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN-Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs