Geri

Geyve İHL, Tiyatro Oynadı

Geyve İmam-Hatip Lisesi; Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tiyatro Şenliği dolayısıyla Adapazarı AKM’de sergilediği ONLAR BÖYLEYDİ oyunu çok beğenildi.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi fizik öğretmeni Ayşegül Bulut’un sahneye koyduğu; Hz. Ömer’in adaleti, ahde vefa ve ilahi hükme rıza gösterme gibi konuları anlatan oyunu, Prof. Dr. İsmail Çakan yazdı. Oyununun teknik ekibi şu öğrencilerden oluşuyor: Feyza Nur Mert, Merve Aslan, Fatma Nur Koz ve Nevzat Coşkun.

Oyunda rol alan öğrenciler: Dursun Kağan Kazdal, Ömer Bıçakçı, Selami Bodur, Özkan Top, Halil İbrahim Akdoğan, Ömer Faruk Özateş, Osman Özcan, Ahmet Özbek, Semih Solak, Kerem Akbal, Kubilay Acun ve Mustafa Adaşoğlu.

Adapazarı AKM Tiyatro salonunda gösteri yapan öğrencileri; il MEM şube müdürü Hasan Çelik, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat müdürü Faruk Şişman, İHL müdürü Ali Arıcıoğlu, müdür yardımcıları Firdevs Koç, İbrahim Özkan, Rahim Ateş, öğretmen Rahim Özbek, Esra Cafer, Eğitim Bir- Sen Geyve başkanı Alaattin Balcı  ile çok sayıda veli seyretti.

Sunucu Ahmet Kiremitçioğlu: “Sakarya Liseler Arası Tiyatro Şenliği’nin bu yıl dördüncüsünü düzenledik. Etkinliğimize katılan tüm okulları, öğretmenleri ve içlerinden yarının tiyatro oyuncularının çıkacağı öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Oyunun sonunda davetliler ve İl MEM şube müdürü Hasan Çelik, öğrencileri tebrik etti ve yönetmen Ayşegül Bulut’a çiçek verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

 

 

Ayşegül Bulut

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs