Geri

Dostlar Arası Çiğ Köfte Partisi

Geyve Ahıbaba köyünde çiğ köfte partisinde buluşan dostlar Gönüllerince Eğlendi.
Editör Editör

Geyve İlçesinde farklı yaş ve meslekten oluşan grup, her ay değişik mekânlarda düzenlediği yemek – eğlence uygulamasını bu defa da Ahıbaba Köyünde gerçekleştirdi.
 
Ev sahipliğini İlçe çarşısının saygın esnaflarından Selahattin Tinar’ın yaptığı gecede, katılımcılar gönüllerince eğlendi.
 
Geyve Yöre Müzisyenleri; Kemal Dikmen(Cümbüş), Gökhan Beştepe(Klarinet), Muharrem Genç(Darbuka) çaldığı yöre oyun havaları-türküleri ile coşanlar daha sonra da kıvrak oyun havalarına uyarak keyifli anlar yaşadı.
 
Çiğköfte ustası Medeni usta ve HEM Usta Öğreticisi Memduh Sakarya’nın birlikte yoğurduğu çiğköfte hamurunun her safhasını misafirler ilgiyle izledi. Hele o tavını anlamak için tavana atılma olayı gülüşmelere neden oldu.
 
Çiğköftenin yenilmesi sonrası konuklar kendilerini tekrar oyun havalarının ritmine bırakarak, doya doya oynadı.
 
Birlikte olmaktan keyif alanların oluşturduğu grup, neden sevildiklerini bir kere daha kanıtladı. Yemek öncesi hazırlık, yemek servisi, yemek sonrası çevre temizliği, mekânın düzenlenmesi, bulaşıkların yıkanması gibi tüm konularda hemen organize olarak kısa sürede işlerin tamamlanması bu grubun neden çok iyi anlaştığının bir göstergesi. Geceye katılanların tamamı, tertip komitesini kutladı ve devamını istedi.
 
Güzel ülkemizin bir birinden güzel yörelerinde farklı isimlerle anılan bu tür birlikteliklerin ilçemizde de rağbet görmesi, zevkleri aynı ve birlikte olmaktan keyif alan kişilerin arttığının bir göstergesi olarak açıklandı.

Alınan malzemenin sponsorluğu M.Emin Şimşir ve Yasin Yıldız tarafından yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

Gökhan Beştepe

Kemal Dikmen

Muharrem Genç
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs