Geri

Eski Mezunlar Buluştu

Eski Erkek Sanat Enstitüsü mezunları (Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi) 8. Kez toplandı.
Editör Editör
Eski mezunlar, tertip komitesi Başkanı Osman Gazoz organizasyonunda Selahiye Köşk Restaurant’da 8. Kez bir araya gelerek hasret giderip eski günlerini yad ettiler.

Düzenlenen yemekli toplantıda Emekli olan Öğretmenleri Eski Okul Müdürlerinden Selahattin TUNCAY, Matematik Öğretmeni Ergün MUTLU, Edebiyat Öğretmeni Orhan SEVERCAN, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdülkadir Akdeniz de hazır bulundular.

Ayrıca Halen Ümit Erdal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde görevine devam eden aynı zamanda Okulun eski mezunu ve Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eski Müdürü Hidayet YİĞİT, Yine 1. End. Mes.Lis. Mezunlarından olup aynı okulda Öğretmenlik yaptıktan sonra Emekli Öğretmenler, Nihat CANKOZOĞLU, Sabri KARADERELİGİL, Hasan YILMAZ da hazır bulundu.

Sakarya da çeşitli meslek dallarında ve sivil toplum örgütlerinde önemli rol üstlenen eski mezun arkadaşlar yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanını tekrar yaşadılar.

Katılımın yoğun ilgi gördüğü toplantıda bu organizasyondan dolayı emeği geçen Osman GAZOZ’a arkadaşları Öğretmenleri aracılığı ile günün anısına Duvar saati hediye ettiler.

Osman GAZOZ da teşekkür ederek başladığı konuşmasına bu toplantıların geleneksel hale getirilerek görevini genç mezun arkadaşlara devretmek olduğunu belirtti.

Havaların ısınması ile birlikte açık alanda ailelerimizle birlikte piknik şeklinde düzenlemeyi düşündüğümüz birdahaki toplantıda buluşmak üzere katılan herkese teşekkür etti.

Ebediyete intikal eden arkadaşlarının ruhlarına edilen dua ve yemeğin ardından vedalaşarak eski öğrencilik günlerini hatırlamanın mutluluğu içinde ayrıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs