Geri

Anatomi Semineri

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerine, anatomi malzemelerini kullanma semineri verildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve ASML müdürü Ahmet Şengül: “Bu yıl okulumuz için aldığımız laboratuar malzemeleri ve maketlerin kullanımını öğrenmek için seminer düzenledik. Okulumuzun Meslek Dersleri öğretmenlerinin katıldığı seminerde; Merkim laboratuar malzemeleri satış temsilcisi Gürcan Tuzcu konuşma yaptı.” dedi.


Laboratuar cihazları, sarf malzemeleri, ilk yardım ve anatomi maketleri satış temsilcisi Gürcan Tuzlu: “Firmamızın faaliyet alanı Sağlık Meslek Liseleri, Sağlık Meslek Yüksek Okulları, Tıp Fakülteleri ve hastanelerdir. Doktor, hemşire ve diğer personelleri tıbbı malzemeler hakkında bilgilendiriyoruz.”dedi.

Seminere katılan ASML Meslek Dersleri öğretmenleri; dijital tansiyon ölçüm cihazı, intra venöz ilaç uygulama seti ve diğer anatomik modüllerin kullanılması uygulamalı olarak anlatıldı. Tıp alanında gelişen teknolojiyi öğrenebilmemiz için bu tür seminerlerin sık sık verilmesi gerekir. Burada öğrendiklerimizi, biz de derslerde öğrencilerimize anlatacağız. Hemşire adaylarını daha iyi yetiştireceğiz, dediler.
Mehmet AYDOĞAN/Geyve Haber
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs