Geri

GELPAŞ AÇILIYOR…

Geyveli girişimci 6 kişinin bir araya gelerek 600 metrekare alana kurdukları, Geyve’nin yerel marketi
Ali ARICI Ali ARICI

GELPAŞ, Geyve’de kalite ve ucuzluğun tek adresi sloganıyla açılıyor.
Geyveli girişimci 6 kişinin bir araya gelerek 600 metrekare alana kurdukları, Geyve’nin yerel marketi GELPAŞ, Geyve’de kalite ve ucuzluğun tek adresi sloganıyla açılıyor. Açılış dolayısıyla 21 Şubat-07 Mart tarihleri arasında özel fiyatlar uygulanacak.


Gazi Süleyman Paşa Mah. Adnan Menderes Cad (eski lise arkası)
 No: 7’de, 5000 çeşit ürünüyle hizmete girecek olan GELPAŞ’ın; 0264 517 20 13 numaralı müşteri danışma hattı da bulunuyor.
Manav reyonunda taze ve bol çeşitle sürekli indirim uygulayacak olan marketin, kasap reyonu da İslami usullere göre kesimi yapılan taze etlerle hizmet verecek.


Girişimci 6 kişinin aynı düşüncelerle bir araya gelip kurduğu marketin birinci önceliği bol çeşit ve kaliteli hizmet. Kurucu ortaklar, “Geyve’de ihtiyaç olan yerli ve yerel marketin ilkini hizmete soktuktan sonra zaman içinde şubeler açacaklarını” ifade ederek; “Amacımız, halkımıza bol çeşit ve kaliteli hizmet sunabilmektir. İlçemizde böyle bir markete ihtiyaç vardı. Yeni açılacak şubelerimizle halkımızın olduğu her yerde bizde olacağız. İlçe insanı olarak kalıcı hizmet sunmanın gayreti ve azmiyle çalışacağız. Geyve halkının teveccühü ve GELPAŞ adıyla bir hizmet markasını hep birlikte oluşturacağız. Bunun ilki olan marketimiz 21 Şubat günü açılacaktır. Açılışımıza özel fiyatlarla halkımıza ilki yaşatacağız” dediler.

GeyveHaber

3

2

1
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs