Geri

Tarlasının kenarında yatan domuzun saldırısına uğradı

Pamukova'da Hüseyin Kuşak'a domuz saldırdı.
Ali ARICI Ali ARICI

Pamukova Karapınar köyünde Cuma günü zeytin bahçesine giden Hüseyin Kuşak (76) tarlasının kenarında yatan domuzla karşılaştı. Domuzun yattığı böğürtlenlerden çıkarak Hüseyin Kuşak’ın üzerine saldırması sonucu Hüseyin Kuşak değişik yerlerinden yaralandı. Elinde bağ bıçkısı ile kendini korumaya çalıştığını söyleyen Kuşak olayı şöyle anlattı. “Cuma günü saat 15.00 suları eski Karapınar köyü yakınlarında zeytin bahçeme gittim. Bahçemin kenarında böğürtlenlik vardı. Böğürtlenlikten çalı kesmek için ağaçlık alanın içine tam girmiştim ki! Birden karşıma çok büyük bir domuz çıktı. Bir anda üzerime yürüyen domuzu durdurmaya çalıştım.


Elimdeki bağ bıçkısı (Testere) ile domuzun yüzüne vurmaya başladım. Ama nafile sanki bir kemik gibi hiçbir darbe yapamıyordum. Domuz ise habire üzerime doğru hamle yapıyordu. Hatta yüzüme doğru azılı dişleri ile vuruyordu. O ara kendimi yerde buldum. Yeniden kalktım, yine üzerime geliyordu. Elimden geldiği kadar kendimi korumaya çalıştım. Ama nafile güçlü yapısı ile beni yerlerde süründürüyordu. Nasıl oldu bilmiyorum. Bir ara baktım beni bırakıp oradan uzaklaştı. Yerden katlığımda kalçamdan kanlar aktığını gördüm, ellerim ise yaralanmıştı ellerimden de kanlar fışkırıyordu. Sonra traktörüme binip 2 km kadar uzakta kalan köyüme (Karapınar Köyüne) kadar gittim.Köyde ilk rastladığım tanıdık birine olayı anlattım. Sonra eve gidip gidip evdeki taksi ile çocuğum ile birlikte Pamukova Devlet Hastanesine gittik. Hastanede yapılan ilk tedavi sonunda kalçamdan 12 dikiş atıldı. Ellerime de 7 dikiş atıldı. Her ihtimale karşı hastane de tatanoz iğnesi yaptılar. Hastaneden çıktıktan sonra iki gün evimde yattım. İki gün den sonra anca kendime gelebildim” Domuz haberini alan Pamukova Avcılar Kulübü avcıları domuzun izini sürerek domuzu vurduklarını söylediler. Bu sene pamukova da domuzların saldırısı yüzünden üç kişi yaralandı.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs