Geri

Erenler Zabıtası Yangın Eğitimi Aldı

Erenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeline Yangın’a karşı Hazırlık Eğitimi verildi
Editör Editör

Sakaryakşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Koordinatörlüğünde, Erenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline; yangın afetlerine hazırlık, kurtarma, yangınlara karşı ilk müdahale ve söndürme cihazlarının kullanımı konusunda eğitim verildi.
İtfaiye Daire Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen ve İtfaiye Şube Müdürü ve Eğitim Şube müdürlüğü tarafından verilen eğitimin ilk bölümünde Zabıta personellerine; acil durum ekiplerinin yangın ve afet esnasında yapması gereken görevler anlatıldı.

Zabıtalar, yangın ve afet konusunda derste öğrendikleri teorik bilgiler ve yangına ilk müdahale teknikleri gibi sıfır hatanın gerektiği önemli bir süreç hakkında uygulamalı eğitim aldılar. Yangınlara karşı ilk müdahale konusunda teorik bilgiler alan Zabıta personeli, eğitim sahasında da yangın çeşitleri, söndürme noktaları, LPG yangınları ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı konularında uygulamalı eğitim yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

 

 

 

 

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs