Geri

İHL’de Hafta Sonu Arapça Kursu

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde hafta sonları öğrencilere; Geyve HEM(Halk Eğitim Merkezi)işbirliğiyle Arapça Kursları veriliyor.
Editör Editör
Geyve İHL öğretmeni Mehmet Çetin tarafından öğrencilere hafta sonları Arapça-Kur’an-ı Kerim okuma-yetiştirme dersleri veriliyor.

Öğretmen Çetin: “Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda Arapça-Kur’an-ı Kerim derslerini yetiştirmek için hafta sonları dijital ortamda kurs veriyoruz. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir. Bizler, onlara ne kadar eğitim-öğretim için faydalı olabilir, yetiştirebilirsek o kadar iyi olur.”dedi.

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ali Arıcıoğlu: “Geyve AİHL ve İHL olarak öğrencilerimizin en iyi bir şekilde yetiştirilebilmesi için; Geyve HEM(Halk Eğitim Merkezi) beraberliği ile azami gayret ve dikkat gösteriyoruz. Onlar bizlerin gelecekteki sigortalarıdır. Öğrencinin yetiştirildiği yer, yetiştiren kurumun gelecekteki ana trafo merkezi gibidir. Katkılarından dolayı Geyve HEM Müdürlüğüne teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs