Geri

Recai Avcı Kaza Yaptı

Geyve Merkez Atapaşa Camii İmam-Hatibi Recai Avcı Geyve'den Hisarlık köyünü giderken Yaylak köyü civarında kaza yaptı.
Editör Editör

Recai Avcı kullandığı 54 LA 773 plakalı araç Yaylak köyü civarında seyir halindeyken gizli buzlanma neticesinde aracın hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yolun alt tarafına uçtu.

Meydana gelen kazada Recai Avcı ve yanında bulunan eşi Emine Avcı yaralı olarak Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahale neticesinde hem kendisinin, hem de eşinin hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Kurtarma rezaleti
Avcı, kaza sonrası 10-15 kişinin yardım amaçlı kaza mahalline geldiğini, aracın kurtarılması için Geyve Sanayii'nden çekici çağrıldığını ifade ederek, yaşanan kurtarma rezaletini anlattı.

Kaza sonrası araçta fazla hasar olmamasına rağmen Geyve Sanayii'nden gelen Y.Ö.'ye ait çekicinin kurtarma esnasında yaklaşık 5-6 bin liralık hasar verdiğini ifade eden Recai Avcı, üstelik hasarlı arabanın Adapazarı Modern Sanayii'ye intikalinden sonra 5 saat bekletildiğini ve geçirilmiş bir kazayı fırsata dönüştürmenin beklentisiyle ticari ve insani teamüllerin dışında uygulamayla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Esnafın davranışı üzücü
Adapazarı Modern Sanayii'de yaşananların kazanın önüne geçtiğini ifade eden Avcı, Geyve Sanayii'li kurtarıcı esnafının "Kurtarma parasının ödenmeden çekiciden indirilemeyeceğinin" kendisine teklif edildiğini belirtti. Recai Avcı, çekicinin üstündeki hasarlı arabanın ödemenin yapılmadan indirilmediği ve Geyveli sanayi esnafının ısrarlı insani ve ticari teamüller dışı davranışının daha fazla yaraladığını ifade etti.

Recai Avcı yaşadıklarından sonra "Kaza yaptığımıza mı üzülelim, yoksa yaşadığımız kurtarma rezaleti ve maruz kaldığımız üzücü davranışa mı, bilemiyorum" dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs