Geri

Engelliler İçin Yemekli Toplantı

Geyve Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantı sonunda, 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.
Editör Editör


Yemekli Toplantı programına; Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Federasyon Kadın Kolları Başkanı Mücella Alkan, Başkan Yardımcısı Filiz Can, Fiziksel Engelliler Başkan Yardımcısı Mehmet Toy, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İlçe CHP Kadın Kolları Üyeleri, Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, Geyveliler Yerel Kültür Başkanı Sami Bölükbaş, İlçeler Birlik Federasyon Başkanları ve engelli sahibi aileler katıldı.

Geyve Engelliler ve Yardımlaşma Derneği başkanı Özlem Baş; konuklar ile tek tek ilgilenerek her hangi bir aksaklık olmaması için büyük çaba sarfetti.

Federasyon Başkan Vekili İbrahim İşçi kendilerine tekerlekli sandalye veren Hendek belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür etti. Amaçlarının, engellileri topluma kazandırmak olduğunu belirtti.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya kısa konuşmasında, özürlülere yardımcı olmayı kendilerine şiar edindiklerini, İlçe Başkanı Özlem Baş ile birlikte daha güzel uygulamalara imza atacaklarını belirtti.

Birlikte yenilen yemek sonrasında, federasyon tarafında gönderilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs