Geri

Geyve'nin Tanıtımına Bir Hizmet Daha

Tuna Tan; Geyve'nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, Geyve Ayvası'nın lokumu ve cezeryesini yaptı.
Editör Editör

Geyve'nin ve Sakarya’nın ulusal markasıTunatan, Kabak ve yöresel yemeklerden sonra şimdi de Geyve’nin meşhur ayvasından yaptığı ayva lokumu ve ayva cezeryesini satışa sundu.

Son bir senedir dönem dönem üretip müşteri beğenisine sunulan ürünler müşteriler tarafından tutulunca seri üretime geçilip hem mevcut tesislerde hem de internet satışı ile Türkiye'nin tüm illerinden satın alınabilecek alt yapısı oluşturuldu.

Tunatan Ar-ge birimi Alifuatpaşa'da ki 'Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nde yaptığı çalışmalardan beklenen kalite ve lezzet sonucunu aldılar. Kendine özgü lezzeti, kokusu ve özel ambalajı ile Kabaktan sonra Sakarya’nın özel ürünlerinden olan Geyve Ayvası da gün yüzüne çıkmış oldu.

Ayva; protein, şeker, organik asit, A, B2 ve C vitamini ve demir, bakır, potasyum gibi mineraller açısından zengin, tohumları ise yağ ve protein içermektedir. İnsan sağlığına çok büyük faydası olan ayva; böylece yeni lezzet yelpazesinde yerini aldı.

İstanbul-Antalya yolunda Tuna tan’a ait Pamukova ve Alifuatpaşa tesislerinde ulusal müşterilere hizmet verirken, şehir merkezinde Serdivan ve Yazlık Tesisleri’nde Sakarya halkı için satışa sunulmuştur.

Ayrıca ayva lokum ve cezeryesi ile Yemek Sepeti'nin son kurduğu internet satışı ile tüm ülkeye satışı başladı.

Yön. Krl. Bşk. Tuna Tan: "Heyecanımız her geçen gün yükselerek devam ediyor. Sakarya’mızın tarihi ilçesi Geyve’nin bu çok özel ürününü bu şekilde değerlendirdiğimiz için çok mutluyuz. Sevdamız Sakarya için çalışmalarımız devam edecektir. Tüm bu çalışmalarda yaptığımız işleri sahiplenen ve destekleyen saygıdeğer kadirşinas halkımıza bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs