Geri

Serap’a Başkan Kaya’dan Altın

Karate şampiyonu Serap Özçelik’e Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Altın ödül verdi.
Editör Editör

Başkan Kaya'dan Altın Ödül
Geyve’ye bağlı Şehren Köyü’nde ikamet eden anne ve babası Nejdet Özçelik’i fırsat buldukça ziyarete gelen, Avrupa 3. Şampiyon sporcu Serap Özçelik’e Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Cumhuriyet Altını taktı.

Babası ve Antrenörü ile geldi
Serap Özçelik, Belediye Başkanı Kaya’yı ziyarete Babası Necdet Özçelik, Uluslararası Orta Hakem ve Antrenör Uğur Kobaş ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yıldız ile birlikte geldi.

Kaya, Kutladı
Başkan Kaya ziyarette; Şampiyon Serap Özçelik’i kutlayıp, başarılarının devamını diledi. Başkan Kaya şampiyon Serap’ı Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Kendisinden Dünya şampiyonluğu beklediğini ifade etti.

Şampiyondan teşekkür
Özçelik, şampiyonluk maçları konusunda kısa bilgiler verdi. Ailesine ve özellikle kendisine antremanlarında büyük destek veren Eğitmen ve Hakem Uğur Kobaş’a teşekkür etti.

Özçelik'in kısa hikayesi
Serap Özçelik: “5 Avrupa, 1 dünya şampiyonluğu, 1 dünya 2.lik, 1 dünya 3. lük şampiyonluğum var. 1988 doğumluyum. 12 yaşından beri spor yapıyorum. Her yaşta ve herkese spor yapmalarını öneriyorum. Başarılı olmak için, bir hedef belirlemek ve o hedefe ulaşmak için çok çalışmak gerekir. Bana antremanlarda büyük destek veren hocam Uğur Kobaş’a çok teşekkür ederim. Ben kendimi hep Geyveli kabul ettim. İstanbul iline hiç adapte olamadım. Anneanneme, babaanneme ve dedeme bulduğum her fırsatta geldim. Bayramları genellikle köyde geçiririz. Benim en büyük zevk aldığım olaylardan biride budur.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90


 

Serap Özçelik

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs