Geri

Muazzez Akkaya Ziyaret İçin Geyve'ye Geldi

Meşhur Şiirlere ilham kaynağı olan Geyveli Muazzez Akkaya (Giray), 2012-2013 dönemi başkanlığını yaptığı İstanbul Mühürdar Lions Kulübü'nün üyeleriyle birlikte, Geyve'de ziyaretlerde bulundu.
Editör Editör

Ali Fuat Başgil Lisesi’nin kamera sistemlerini yeniledi
Yaklaşık 4 bin lira tutarında maliyetle Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi'nin kamera güvenlik sistemlerinin kapasite ve kalite yenilemesine katkı sağlayan Mühürdar Lions Kulübü'nün başkanı olarak doğup büyüdüğü memleketi Geyve'ye gelen Muazzez Giray okul yönetimi ve öğretmenlerle görüştü.

Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’nin bir kısım arazisini Muazzez Giray'ın babasının bağışladığı, eski adıyla Geyve Lisesi, kamera güvenlik sistemleri yenilendi.

Mühürdar Lions Kulübü üyeleri ve Bölge Başkanı Ercüment Yüceler’in de katıldığı ziyarette Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Süzen misafirlere okulu gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü Süzen katkılarından dolayı Muazzez Giray'a ve Lions Kulübü üyelerine çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Yapılan Bağış ile TV alındı
Giray ve beraberindeki heyet daha sonra Geyve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Geyve Anadolu Lisesi'ne gelen Muazzez Akkaya ve arkadaşlarını okul müdürü Fatma Sancaklı çiçekle karşıladı.

İstanbul Mühürdar Lions Kulübü 2012-2013 dönem Başkanı Başkanı Muazzez Giray (Akkaya) Okul Müdürü Sancaklı’ya 2013 yılı Atatürk takvimi hediye etti.

GAL(Geyve Anadolu Lisesi) müdürü Fatma Sancaklı: “Misafirlerimiz daha evvelki gelişlerinde okulumuza 1.600 lira bağışlamıştı. Yapılan nakdi yardımla biz de okulumuza TV aldık. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

Akkaya: “Geyveli öğrencilerimizin daha iyi yetişebilmesi için, okullarımıza her türlü desteği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Geyveliler Yerel Kültür Dernek Başkanını Ziyaret
Akkaya; yaptığı ziyaret ve incelemelerde Geyveliler Yerel Kültür Derneği başkanı Sami Bölükbaş ile de bir süre görüşüp dernek hakkında bilgiler aldı.

Dernek başkanı Sami Bölükbaş, 4 yıldır yaptığı hizmetleri ve yeni oluşturulan GYKD olarak bundan sonra yapacakları hizmet, aktivite, festival, halk oyunları, yardımlaşma ve dayanışma gibi projelerini anlattı.

İstanbul'dan erken saatlerde yola çıkan Muazzez Giray ve beraberindeki heyet, Geyve'den sonra Taraklı ve Göynük ziyareti için Geyve'den ayrıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

mh_ergin@hotmail.com
hamdullahergin@gmail.com
OFİS Tel: 0 264 517 52 90
GSM “ : 0 534 404 77 55
“ “ : 0 542 250 44 90


 

Mine Bağcı-Muazzez Akkaya-Mehmet Aydoğan

GYKD Başkanı Sami Bölükbaş ve Muazzez Akkaya(Giray)
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs