Geri

Geyve’de Eğitimde Hamle Projesi

Geyve MEM Beşir Nalbant:”GEHAP projesiyle; idareci-öğretmen- veli el ele vererek öğrencilerimizin başarı seviyesini yükselteceğiz.”dedi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve öğretmenevi Salonu'nda yapılan GEHAP(Geyve Eğitimde Hamle Projesi) toplantısı Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Doğan başkanlığında yapıldı. Toplantıya; ilk ve orta dereceli okul idarecileri, GEHAP’ta görevli öğretmenler ve veliler katıldı.

GEHAP komisyon üyeleri: MEM müdür yardımcısı Mehmet Doğan, AR-GE sorumlusu Ali Rıza Çağlar, HEM İrfan Karaçayır, METEM müdürü Tekin Bayer ve Cemal Gürsel OO. Müdürü Serkan Korkmaz.
GEHAP’ın alt komisyon üyeleri: Emre Porikli, Sırrı Yaşar ve Bayram Aktaş.
MEM müdür yardımcısı Mehmet Doğan, toplantının açılış konuşmasında: “Değerli öğretmen arkadaşlarım, sayın veliler. Geçen yıl SEBAP projesi vardı. Bu proje sona erdi. Bu sene GEHAP projesini başlattık.

Geçen yıl, Sayın kaymakamımız İdris Akbıyık’ın destekleriyle SBS ve ÖSS’ye yönelik yaptığımız çalışmalar sayesinde Geyve’miz il sıralamasında 8.basamağa yükseldi. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

AR-GE sorumlusu Ali Rıza Çağlar, GEHAP’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
HEM İrfan Karaçayır: “Ortaokulların 6.7.8.sınıflarında; Türkçe, matematik, fen bilgisi ve İngilizce derslerinden SBS’ye yönelik kurslar açacağız. Liselerin10 ve 11.sınıf öğrencilerine yetiştirme 12.sınıflara ÖSS’ye hazırlama kursları açacağız.”dedi.

Serkan Korkmaz: “Deneme sınavları ile SBS ve ÖSS’de başarılı olan öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte ödüllendirip çalışmaya teşvik edeceğiz.”dedi.

Tekin Bayer: “Mesleğinde kariyer yapmış ünlü kişileri Geyve’ye getirerek, öğrencilerimizle tanıştıracağız.”dedi.

NET ölçme Değerlendirme Merkezi yetkilileri de deneme sınavlarının düzenleniş şekli ile ilgili,öğretmenlere bilgi verdi.

Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs