Geri

Sakarya 1. Endüstri Meslek Lisesi eski mezunları Kocaali’de buluştu

Sakarya 1. Endüstri Meslek Lisesi 1970’li yılların eski mezunları, Öğretmenleri Rukiye PAKER (Matematik) , Ergün MUTLU (Matematik) ve Selahattin TUNCAY (Torna Tesviye, eski Okul Müdürü) yine 1999-2006 dönemi eski Okul Müdürü Hidayet YİĞİT ve eski dönemlerden mezun 19, 1.Endüstri Meslek Liseli olduğu halde Kocaali’de buluştu.
Editör Editör

Okulun eski mezunlarından Veli Polat Kocaali Sahillerinde Dilek Sitesindeki yazlık evinde arkadaşlarına mükemmel bir ev sahipliği yaparak mangalda palamut ziyafeti çekti.

Eski Öğretmenleri ve Müdürleri ile bir arada bulunmaktan büyük keyif alan eski mezunlar mükellef balık ziyafetinden sonra okul anılarını tazeleyerek hasret giderdiler ve misafirperverliğinden dolayı Veli Polat’a teşekkür edip günün anısına ev sahibine yanlarında getirdikleri hediyeyi verdiler.

Okulun 1999-2006 dönemi eski Müdürü Hidayet YİĞİT: ‘’Sakarya’mızın köklü bir geçmişine sahip olan ve bir çok başarılı mezunlar vermiş olan 1.Endüstri Meslek Lisesi Mezunları 40 yıl sonra 40 kişi olarak buluşup çıktıkları bu etkinlik yarışında sayılarını arttırarak bir dahaki buluşmada hedeflerinin önce 400 daha sonra en az 4000 kişi olmak olduğunu belirterek bu organizasyonlarına devam edeceklerini ve 1.Endüstri Meslek Liselilik ruhunu geliştirip dostluklarını pekiştireceklerini belirterek Yeni mezunlara örnek olmak ve onları da aramızda görmek, tekrar bir araya gelebilmek ümidiyle güzel bir günü daha anılarımıza katarak neşe içinde buradan ayrılıyoruz’’. Dedi ve bu organizasyonda emeği geçen Osman Gazoz ve ev sahipliğini üstlenen Veli Polat’a teşekkür etti.

Eski mezunlardan Abdülvahap Demirok söylediği türk sanat müziği parçalarıyla dinleyenleri mest etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

hamdullahergin@gmail.com
mh_ergin@hotmail.com
GSM: 0 542 250 44 90
" : 0 534 404 7 55

Soldan sağa Cihat Borazancı, Hidayet Yiğit, Asaf İren balıklarını afiyetle yediler.

Ev sahipliğini üstlenen Veli Polat’a Osman Gazoz hediyesini takdim ediyor.

Hidayet YİĞİT, Selahattin TUNCAY,Ergün MUTLU, Rukiye PAKER, Nihat CANKOZOĞLU, Osman GAZOZ, Veli POLAT, Asaf İREN, Muammer YILMAZER, Orhan BEYAN, İsmail DEMİROK, Cihat BORAZANCI, Sebahattin BİRTANE, Fazlı GÜLEÇ, Abdülvahap DEMİROK, Kemal DUMANLIOVA, Sedat TURGUT, İlyas ATEŞ
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs