Geri

Yerel Kültür Derneği Sakarya’da

Sakarya Yerel Kültür Derneği Geyve-Taraklı temsilcisi Sami Bölükbaş, Geyve yöresel klasik sazları ile beraber Sakarya Kent Meydanı’nda bulunan Ramazan etkinliklerine katıldı.
Editör Editör

Bölükbaş: “Sakarya Kent Meydanı’nda yapılan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri 2012 programına Geyve Yöresel Klasik sazları ve Geyve Oyun Havaları ile katıldık. Açılan standımızı ve Sakarya Yerel Kültür Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik.”dedi.

Yapılan Ramazan etkinliklerinde; konserler, şiirler, sema gösterileri, hemşehri geceleri, semazen gösterileri, meddah ve gölge oyunu, kitap fuarı, hemşehri dernekleri fuarı, el sanatları stantları, nostaljik sokak satıcıları, çocuklara yönelik aktiviteler ve lunapark var.

Yerel Kültür Derneği'nin standını ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, Sakarya Ak Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz ve Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu'na dernek yönetimi teşekkür ederken, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Geyve HEM Müdürlüğü Müzisyenleri; Cümbüş, Refik Ulu, Klarnet,Gökhan Beştepe ve Davul, Ali Şenol konuklara; yöresel oyun havaları çalarak eğlenmelerini sağladı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs