Geri

Otokar Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Otokar’ın çalışanlarına verdiği geleneksel iftar yemeği, bu sene Sapanca Özkum Tesisleri’nde gerçekleşti.
Editör Editör
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, çalışanları ile birlikte Ramazan ayını geleneksel iftar yemeği ile kutladı. 2 Ağustos akşamı Sapanca Gölü kıyısında yer alan Özkum Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine 1.200 Otokar çalışanı katıldı. İftar yemeği Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Arifiye Müftüsü ve Otokar’ın üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, yaptığı konuşmada Otokar’ın artık gelenekselleşen iftar yemeğinde tüm Otokar ailesinin hep birlikte iftar yemeği yemesinin mutluluğunu çalışma arkadaşları ile paylaştı ve: “Gelecek için yine büyük sorumluluklarımız var. Özverili çalışmalarımız ile şirketimizi daha iyi noktalara taşıyacak; Sakarya’mıza ve Türkiye’mize katkılarımızı artırarak sürdüreceğiz. Ramazan ayının bu amaçlarımıza ulaşmak için gerekli olan birlik ve beraberliğimizi artırmasını; ailelerimize, şirketimize, şehrimize ve ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

İftar öncesinde Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Ramazan ayının Otokar çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olmasını diledi; Arifiye müftüsü de Otokar ve Koç grubuna tüm Otokar ailesini bir araya getirdiği için teşekkür ederek, Ramazan ayının tüm katılımcılara mübarek olmasını diledi. İftar ilahi dinletileri ile devam etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs