Geri

Alifuatpaşa’lı Sporcular Ramazanda Sevindi

Alifuatpaşa belediyesi tarafından beldede açılan spor eğitim merkezine kayıtlı Karate sporcularına ücretsiz Karate elbiseleri dağıtıldı.
Editör Editör
Elbiseler sporculara törenine katılan Alifuatpaşa belediye başkanı Şüayip Erkan Çalık, Geyve halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır, müdür yardımcıları Resul Günbilek ve Hamza Kaya tarafından verildi.

Belediye başkanı Şüayip Erkan Çalık yaptığı kısa konuşmada “Belde’de spora destek olmaya devam edeceklerini, yaptıkları destek ve katkıların madalya olarak geri gelmesini, madalya olarak olmasa bile sporcuların spor eğitimli iyi bir insan, sosyal insan, olarak gençlere katkı sağlamasını temenni ettiklerini söyledi.

Halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır: “Alifautpaşa belediyesinin yaptığı tesise antrenör görevlendirmesi yaparak destek olduk. Böyle bir tesis sayesinde Alifuatpaşa halkı başta olmak üzere gençlik hizmet kazandı.

Her alanda açtığımız kurslar ile hizmet etmeye devam ederken hizmetlerimiz spor da devam edecek."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs