Geri

Kaya Sülalesi KırcaYaylası'nda Buluştu

Kaya Sülalesinin 3. Geleneksel Traking ve piknik Birlikteliği Kırca Yaylasının doyumsuz güzelliğinde gerçekleşti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Değişik medeniyetlere beşiklik etmiş Türkiye, pek çok doğal güzelliği bünyesinde barındıran ender ülkelerden biridir. Bu yerlerden biride Geyve İlçemizin Kırca Yaylasıdır.

Sakarya’ya 47 km. Geyve’ye ise 15 km. mesafede bulunan Kırca Yaylası bu hafta Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve aile yakınlarını Geleneksel hale getirdikleri Traking Yürüyüşü ve Piknik Şöleninde bir araya getirdi.

Geyve dışında ,İstanbul,Adapazarı ve İzmit'ten ailelerin katıldığı Pikniğe, Kaya ailesinin büyüklerinden İsmail Kaya, Cemil İzmirli’nin yanı sıra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Teksen Dersanesi Ortaklarından Haluk Kaya, Adapazarı G.Önü Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Tırınk, Vergi Müfettişi Vedat Ender Tuna, İlhan Tan Tesisleri Müdürü Aykut Kaya, TEİAŞ Röle Sorumlusu Erdal Tuna, Ak Gıda Muhasebe Şefi Mustafa Biçer, Hendek Ziraat Bankası Şefi Hakan Kaya, İstanbul'dan Anadolu Bank Fon Müdürü İbrahim Kaya, İzmit'ten Birol Çetinkaya, Hüseyin Cengiz ile Habip Uludoğan ve Geyve Medya editörü Erdinç Tuna aileleri ile birlikte katıldı.

İnsan ufkunun, yeşilin her tonu ile bezenmiş ormanlarla buluşma noktasında bulunan Kırca Yaylasında yapılan doyumsuz sohbet ve ardından ailelerin katılımı ile gerçekleşen piknik görülmeye değerdi.
Yayla etkinliğine katılanlar Tuna Tan Tesislerinin yemek kalitesi ile sunum ekibinin hizmetinden dolayı Genel Müdür Aykut Kaya ve ekibine teşekkür etti.

 

 

Melek-Erdinç Tuna

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs