Geri

Engellilere Seminer

Sakarya Engelliler Derneği AFA Kültür Merkezinde seminer düzenledi.
Editör Editör
Seminere katılan Engelliler Derneği yönetim kurulu üyeleri : Bülent Dik, Şenol Çolak, Yeter Süleymanoğlu, Gülşen Berişah, Soley Maden, Aydın Doğrucan, Recayi Yüksel, Ömer Gürbüz, Necmiye Hergünöz, Yusuf Halil, Ekrem Öztürk, Sibel Özkal, İrfan Yiğit.

Kadın kolları: Adalet Güneş, Esin Karagöz, Ayşe İntepe, Ferah Özen, Beyza Ekiner, Mecbure Güler, Selin Akar, Fulya Kenar, Seda Şişkolar, Emine Yiğit, Tuğba Şahintürk, Fethiye Yaşar, Asiye Çorlu, Hacer Akdağ, Münevver Bayraktar, Özlem Baş, Zeynep Topkara, Simge Çalık, Sevil Erol, Feyza Tütüncü, Özlem Öner, Esra Konuk, Zuhal Çatalbaş, Canan Kanyılmaz, Sinem Kobaz, Derya Ulubilen, Sebahat Köde, Hülya Aktaş, Nurten Çakır.

Zafer Şükür, Abdullah Balcı –Ekmek Unlu Mamülleri, Vesman Isı ve Doğalgaz Sistemleri vahit Yitik, Durmuşhan İnşaat da Sakarya Engelliler Derneğini maddi ve manevi yönden desteklemektedir.

Yapılan konuşmalarda özet olarak şunlar söylendi: “Herkes birer engelli adayıdır. Asıl engel, beyinde başlar. Fiziksel engelleri ortadan kaldırmak için bir araya geldik. Amacımız; engellilere bakış açısını değiştirmektir.
Biz engelliler her zaman isteyen kişi olmaktan kurtulmak için ‘Engelliler Evi’ yapacağız. Bu evde; 60 engelliye iş imkanı, internet Cafe, kütüphane, spor salonu, misafirhane, mescit, rehabilitasyon merkezi, sağır ve dilsiz okulu, konferans salonu, düğün salonu bölümleri olacak.
Oluşturduğumuz projelerimizi hayata geçirmek, hedefimize kavuşmak için bizi destekleyen kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Veren el, alan elden üstündür. Sözünü hatırlatarak tüm iş adamlarını bizlere yardıma çağırıyoruz.

Programdan sonra engellilere yardımda başarı gösterenlere; Başkan Bülent Dik teşekkür belgesi verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Kadın Kolları Başkanı Soley Maden

Başkan Bülent Dik

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs