Geri

HEM Karaçam Köyü’nde Yılsonu Sergisi Açtı

Karaçam Köyü El Sanatları Sergi Açılışı ve Belge Töreni Geyve ve Arifiye İlçelerinin Protokolünü Buluşturdu.
Editör Editör
Karaçam Köyü’nde Yapılan El Sanatları Sergi açılışı ve Belge Törenine Geyve ve Arifiye İlçe Kaymakamları ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Karaçam Köyü’nde Yapılan El Sanatları Sergi açılışı ve Belge Törenine Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Halk Eğitim Başkanı Hamdi Ünal, Geyve Milli Eğitim Müdür Vekili Davut Karamehmetoğlu, Arifiye Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Doğan, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası II. Başkanı Yıldıray Çakar, Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, Arifiye Halk Eğitim Müdürü Orhan Öz, Karaçam Köyü Muhtarı Kazım Mercan, Karaçam Şehit Recep Demir İlköğretim Okulu Müdürü Ali Çakır, İlimbey Köyü Muhtarı Turgut Özdemir, Geyve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Resül Nasır Günbilek, Hamza Kaya, Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı, Süleyman Ebrem, Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde görevli Usta Öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır törende yaptığı konuşmada: “ Karaçam Köyü El Sanatları kursumuzda 24 bayan kursiyerimiz başarılı olarak belge almaya hak kazandı. Ayrıca Karaçam Şehit Recep Demir İlköğretim Okulu öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda açılan Gitar kursunda 10 ve Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında açılan Bilgisayar Okur-yazarlığı kursunda da 8 bayan kursiyerimiz başarılı olarak belge aldı.” dedi.

Yine aynı proje kapsamında müracaatları tamamlanan Arı Yetiştiriciliği kursu Eylül ayının ilk haftasında açılacağını ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs