Geri

Dağdelen’e Veda Yemeği


Geyve Akdoğan İlköğretim müdürü iken, Manisa Gölmarmara ilçesine MEM olarak atanan İsmail Dağdelen’e veda yemeği düzenlendi.
Editör Editör
Geyve Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu ve Akdoğan İlköğretim Okulunda uzun süre müdürlük yapan İsmail Dağdelen için düzenlenen veda yemeği, Soğuksu- Doğan Balık tesislerinde yapıldı.

Programa İl MEM şube müdürü Alaattin Dişli, Geyve MEM şube müdürleri Davut Karamehmehmetoğlu ile Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, Milli Eğitim Şef ve memurları katıldı.

İsmail Dağdelen: "Geyve’deki samimi dostluğunuzu unutmayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.”dedi.

MEM şube müdürü Davut Karamehmetoğlu: “2003 yılından beri ilçemizde güzel hizmetler yapan İsmail Bey’e yeni görevinde başarılar dilerim.”dedi ve başarı plaketi verdi.
Programın sunuculuğunu yapan öğretmen Mehmet Aydoğan, İsmail Dağdelen ile ilgili hatıralarını anlatması için söz hakkı verirken bazıları isteksiz olunca: ”Öğretmenin çağırıyor.” diye espri yapınca gülüşmeler arttı.

İl Milli Eğitim şube müdürü Alaattin Dişli:”İsmail Dağdelen ile beraber çalışmaktan son derece memnunum. Yeni görev yerinde de başarılı olacağını biliyorum. Zaten başarılı ve sevilen bir arkadaş olamasa, sizler buraya toplanmazdınız.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs