Geri

PKK ve Terör'e Tepki Mitingi

Bütün Yurtta olduğu gibi Geyve'de de PKK ve Teröre tepki mitingi yapıldı.
Editör Editör

Geyve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Türk bayrakları ellerinde ve başlarının üzerinmde açılmış büyük bayraklar ile önce Paşa Sokak daha sonra ise Dere Sokak'tan birlikte slogan atarak çarşı içinden geçerek tekrar Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

 
Şehitler için Saygı Duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı birlikte okundu.

Terör örgütü tarafından haince vurulan asker ve polis şehitlerin isimleri tek tek okundu. Kalabalık BURDA diyerek cevap verdi. Şehitleri anma yürüyüşüne katılan Geyveliler slogan attı.
Atılan sloganlar "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" "Kahrolsun PKK" " Ya sev ya terk et," "Vatan sana canım kurban" "Her Türk Asker doğar" "İmralı Apoya Mezar Olacak" "Bismillah Allah’u Ekber” sloganlarıyla semaları çınlatarak teröre lanet okudu.

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık şehitler için dua edilmesinin ardından sessiz bir şekilde dağıldı.

Not: Aynı gün ve saatte Sakarya'da da PKK ve Terör'e tepki düzenlendi. Bir çok Geyveli vatandaş oraya gittiği için buradaki mitinge katılamadı. Yorum yapan şahıslar bu durumu göz önüne almaları gerekir.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs