Geri

PİLAV ŞENLİĞİNE DAVET

Geyve ve çevresinde bulunan yaylaları tanıtmak amacı ile yapılan piknik ve pilav şölenleri devam ediyor.
Editör Editör

Geyveliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinin geleneksel hale getirmeye çalıştığı 2. Piknik ve Pilav Şölenine Davet.

Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin geleneksel pilav şöleni bu sene Sakarya’da faaliyet gösteren Geyveliler Dayanışma Kalkınma Ve Yardımlaşma Derneğiyle beraber ortaklaşa 1 TEMMUZ 2012 tarihinde KARLIK YAYLASI’nda yapılacaktır. Derneklerimiz tarafından 5 Bin kişiyi ağırlayacak şekilde hazırlatılacak pilav-et-tatlı-yufka-ayran ve çay ikramının yapılacağı şölen sabah yapılacak kahvaltıyla başlayıp öğlen mevlit okunmasından sonra pilav dağıtımına geçilecek. Daha sonra Sakarya Dağcılık Topluluğunun yangın gözetleme kulesinin bulunduğu Kayalıklarda yapacakları gösteri, yöresel folklor ve müzik gösterileri çeşitli aktiviteler ve eğlencelerle geçecek şölenimize tüm hemşeri ve halkımız davetlidir.

Doğantepe, Bağcaz, Koru köyü Duraklar Mahallesi’nden geçilerek ulaşılan Karlık Yaylası Geyve’ye 22 km.dir.

Ayrıntılar netleştikçe duyurularını yapacağımız birlik ve beraberliğimizin pekişmesini, tanışıp kaynaşmamızı sağlayacak olan şölenimize destek ve katılımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla.

Geyveliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği
Geyveliler Dayanışma Kalkınma Ve Yardımlaşma Derneği

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs