Geri

GAL’den Geyve’deki Ortaöğretimleri Tanıtım

Geyve Anadolu Lisesi ilçede bulunan ortaöğretim okullarının tanıtımını yaptı.
Editör Editör
Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılan tanıtım programına; Geyve MEM Beşir Nalbant, Okul müdürleri; GAL müdürü Eda Fatma Sancaklı, İHL Müdürü Ali Arıcıoğlu, GAAFBL Müdürü Kamil Süzen, GASML Müdürü Ahmet Şengül, Geyve METEM Müdürü Tekin Bayer, Kozan Köyü Mehmet-Ayşe Akgül İÖO Müdürü Vedat Duman, GAL(Geyve Anadolu Lisesi), GAİHL(Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi), Geyve METEM, GASML(Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi), GAAFBL(Geyve Anadolu Alifuat Başgil Lisesi), Kozan Mehmet-Ayşe Akgül İÖO öğrencilerinden 10 ar kişilik yetenekli öğrenci grupları katıldı.

Programın sunumunu Geyve Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nisa Çakın Yaptı.

MEM Beşir Nalbant: “İlk ve Ortaöğretimde okuyan öğrencilerimiz, okul olarak kendi ilçelerinde bulunan okulları tercih etsinler. Hem kendi ilçelerinde okumuş ve hem de ailelerinden uzakta kalmamış olurlar.”dedi.

Okul müdürleri sırası ile kürsüye çıkarak kendi okullarının dışarıdaki okullardan farklı olmadığını ve ilçedeki okullarda verilen eğitim-öğretim’in de kaliteli olduğunu vurguladı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Edebiyat Öğretmeni Nisa Çakın

GAL Müdürü Eda Fatma Sancaklı

Geyve METEM Müdürü Tekin Bayer

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs