Geri

Kuş Gribi İlçemizdeki Tavukçuları Etkilemedi

Kuş gribi diye tanımlanan ve göçmen kuşlardan geçen hastalık İlçemizde satış yapan Tavukçularda yok.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Ertürk Piliç sahibi Tevfik Ertürk



Tamamen Hijyenik koşullarda üretilmiş ürünler



Ertürk Piliç


Göçmen kuşlardan geçen ve kanatlı kümes hayvanlarını etkileyen kuş gribi tehdidi İlçemizde satış yapan tavuk vebesi pilici satan Marketlerde ve işyerlerinde yok.


Karasu,Kaynarca ve Düzce taraflarında görülen kuş gribi,Kaymakamlık tarafından da özellikle aldırılan sıkı tedbirler sayesinde İlçemizde Kuş Gribi vakasına rastlanmamıştır.


İlçemiz çarşı içinde Tavuk ve Besi Pilici ürünleri satan Ertürk Piliç sahibi Tevfik Ertürk Geyvehaber Muhabirimize Kuş Gribi ile ilgili şunları söyledi.Geyve İlçemizde Kuş Gribi ile ilgili hiç bir vakaya rastlamak mümkün değildir.Hem İlçe Kaymakamlığımızın bu hususta gösterdiği hassasiyet ve hemde üretim yapılan yerdeki sıkı denetim ve hijyenik durumda üretilen ürünleri Sağlıklı ve temiz bir şekilde halkımıza sunmaktayız.


Ertürk sözlerini şöyle sürdürdü:Vatandaşlarımız hiç çekinmeden ürünlerimizi alıp afiyetle yiyebilirler.Tamamen kapalı alanlarda ve hiç bir kanatlı veya kanatsız hayvanla temas ettirilmeyen hijyenik koşullarda üretilen ürünlerimiz,Devamlı bir şekilde Veteriner Hekim kontrolünden geçmektedir.Vatandaşlarımızın bu hususta hiç çekinmeden ürünlerimizi alıp temelerinde bir mahzur yoktur.dedi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs