Geri

Alifuatpaşa’da Engelli Ailelerine Özel Anneler Günü Programı

Geyve’ye bağlı Alifuatpaşa Beldesi’nde Engelli Çocuğu Olan Annelere Özel olarak “Anneler Günü” Programı yapıldı.
Editör Editör

Alifuatpaşa Beldesi Belediyesi ve AK Parti Alifuatpaşa Belde Kadın Kolları tarafından, Özürlü Çocuğu Olan Annelere Özel Anneler Günü Programı düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Belde AK Parti Başkanı Yusuf Besen, konuklarının anneler gününü kutlayan kısa bir konuşma yaptı. Belde Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık konuşmasında, anneliğin önemini belirtti ve konukların anneler gününü kutladı.
Geyve Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın; konuşmasında konukların anneler gününü kutladı.


Kürsüye gelen AK Parti Kadın Kolları Alifuatpaşa Beldesi başkanı Müzeyyen Gümüş: “Anne sözü herhalde dünyadaki en kutsal sözcüktür. Anne demek sabır demek, hoşgörü demek, gerektiği yerde evladı için hayata veda etmek demek, savunmasız yavrularımızı hayata en iyi bir şekilde hazırlamak demek, bu ülkenin anneleri de ne acılar yaşadı. Bir evladım olsada vatan uğrunda feda etsem diyecek kadar vatansever.

Büyütmüş, beslemiş, asker eylemiş, yinede vatana feda eylemiş. Bu ülkede ne evlatlar yetişmiştir.

Kazım Karabekir’leri, Ali Fuat Cebesoy’ları, Mehmet Akif’leri, Seyit Onbaşı’ları, Adnan Menderes’i ve Recep Tayyip Erdoğan’ı da yetiştiren bir anne değimlidir?

Geleceğe dair umutlarımız çok. Sağlam toplum, sağlam anneler ile yetişir. O zaman gayretimiz çok olmalı, biz gayret edelim ki hedefimiz yakınlaşsın. Annelere yeterince değer veren toplumlar olunması temennisi ile hepinizin “Anneler Günü”nü kutlarım.”dedi.

Bir şiirle sözlerine son verdi.

Kutlama programının tertip komitesi, beldede özürlü çocuğu olan 25 anneyi yılın annesi seçtiği için bu annelere programda Alifuatpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan plaketler sunuldu. İkram programı AK kadın kolları tarafından yapıldı ve engelli ailelerine hediyeler verildi. Belediye Sosyal Tesisinde düzenlenen Programı; Belde AK Parti Kadın Kolları Üyesi Zühal Öztürk sundu.

Programın ev sahipliğini; AK Parti Kadın Kolları Alifuatpaşa Belde Başkanı Müzeyyen Gümüş yaptı.

Alifuatpaşa AK Parti Belde Kadın Kolları Üyeleri; Müzeyyen Gümüş, Zühal Öztürk, Nurcan Güneri, Dilek Kartal, Emel Camadan, Şehide Korkmaz, Şükran Çalık, Rukiye Ünlü, Reyhan Kabakçı, Nilüfer Özdil, Fevziye Dönmez, Emel Filiz, Bakiye Filiz programda bir aksaklık olmaması için büyük gayret gösterdi.

Program sırasında, konuklara ikramlarda bulunuldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs