Geri

Anneler Günü Kutlaması Coşku ile Yapıldı

Geyve Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Anneler Günü Kutlama Programı’ Saygın Spor Halı Saha Kompleksi Tesisleri’nde yapıldı.
Editör Editör

Ev sahipliğini Belediye Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın ve AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Hatice Aydemir ve Yönetiminin yaptığı programa gelen konuklara salon girişinde, Belediye Başkanı tarafından Geyve HEM Kursiyerlerine yaptırılan hediyeler dağıtıldı.

Programın sunuculuğunu; AK Parti Alifuatpaşa Beldesi Kadın Kolları Üyesi Zühal Özkök yaptı.

Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın Anneler Günü ile ilgili bir konuşma yaptı.

Yalçın: “Anneler Gününüzü en içten dileklerimle kutlar herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Programımıza el emeği, göz nuru ürünleri ile katkıda bulunan ve başta Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır’a, Kurs usta öğreticisi Nagihan Özdemir ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bütün iyi niyetleri ile hiçbir menfaat gözetmeden her şeyin daha iyi daha güzel olması için şahsımı yalnız bırakmayan her zaman yanımda olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Aydemir ve Kadın Kolları Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyor ve alnınızdan öpüyorum.

Her annenin en büyük dileği Dinine, Vatanına, Milletine Hayırlı evlatlar yetiştirmektir. İşte biz böyle bir insan tanıdık. Bütün gençlerin örnek alması gereken hayırlı bir evlat, hayırlı bir eş, hayırlı bir baba. Topluma hayırlı bir insan.

Biz ona inandık, güvendik, oylarımızla Geyvemizin şehr’emini yani en güvenilir insanı seçtik. O da Geyveli hanımların güvenine layık olduğunu gösterdi.

Her sene geleneksel hale gelen “Anneler Günü” programları ile anne ve kadınlarımıza ne kadar değer verdiğini gösterdi. Bu yüzden Geyve Belediye başkanı Murat Kaya’ya bütün bayanlar adına çok teşekkür ediyoruz.

Bizler evlerimizi yönetemezken o, her çeşit insanla muhatap olup Geyveyi yönetiyor. Başkanımızın işi hiç kolay değil. Dualarımız onunla. Rabbim ona çok büyük başarılar nasip etsin. Allah(c.c.) yar ve yardımcısı olsun.

Allah’ın izini ile başkanımızın toplumun refah seviyesini çok güzel projeler ile en üst seviyelere taşıyacağına bütün yüreğimizle inanıyoruz. Yalnız zamana ve bizlerin sabrına ihtiyacı var. Bizler ona inanıyoruz. Beni sabırla dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.”dedi.

AK Parti Kadın Kolları Geyve İlçe başkanı Hatice Aydemir: “Bizden hiçbir zaman sevgisini, şefkatini, hoşgörüsünü esirgemeyen AK kadınların AK annesi, Geyve Belediye Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın’ın “Anneler Günü”nü AK Kadın Geyve Kolları adına kutlarız.”dedi.

AK Parti Geyve Kadın Kolları Yönetimi tarafından Yalçın’a anneler günü hediyesi sunuldu. Gamze Limon adlı bir genç kız, anneler günü nedeni ile ilgili olarak seçtiği bir şiiri seslendirdi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya şöyle konuştu: “Öncelikle programımıza katıldığınız için herkese teşekkür ediyoruz. Programımızın hazırlanmasında emeği geçen başta belediye meclis üyemiz Fatma Ayhan Yalçın’a, İlçe kadın Kolları başkanımız Hatice Aydemir’e çok teşekkür ediyorum. Sizleri burada gördüğümden dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum.

Yarın ‘Anneler Günü’ biz bu günü bir gün önceye aldık. Yarın diğer vatandaşların düğün ve cemiyetleri olduğu için iştirak edemeyenler olabilir. Gidecek yerler vardır. Annelerimiz bizim için önemli ve değerli. Aslında yılın her günü hatırlanması gerekir. Bizde sizleri hatırladığımızı düşünüyoruz.

Siz değerlisiniz, siz önemlisiniz, çünkü Peygamber Efendimiz(s.a.v.) “Cennet; Annelerin Ayakları Altındadır.” buyurmuştur. Bugün sizler için özel bir program olsun istedik. Kendi aranızda eğlenebilirsiniz. Bende göremediğim anne, kardeş ve ablalarımı görmüş oldum.

Malumunuz Geyve’mizde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalardan dolayı benden toz ve çamur hakkında şikâyetçi olabilirler. Yapılan doğalgaz çalışmalarının başka bir yöntemi yok. Yolların kazılıp, kutuların bağlanması ve gaz basıncının ölçülmesi denenmesi gerekiyor. Daha sonra burayı kapatabilirsiniz denince kapatıyoruz.

Orhaniye ve Gazisüleymanpaşa Mahallemizde kutu için açılan yerleri kapatmağa başladık. İnşallah. Seneye bu zamana kadar çamurlu ve tozlu yol kalmayacak. Bu konuda bana biraz müsamaha göstermenizi istiyorum.

Allah(c.c.) nasip ederse Ağustos ayında Geyve’ye doğalgaz verilecek. Tüp için ayda 60 TL vereceğinize, 10 TL vereceksiniz. Diğer paranız ise cebinizde kalacak.

Seçim meydanlarında sizlere sözler vermiştik. Verdiğimiz sözleri bir kitapçıkta toplamış ve evlere dağıtmıştık. Bu kitapçıkları evlerinizde saklıyorsunuz. Çünkü bugüne kadar yaptıklarımız o kitapçıklarda yazılı.

Diğer bir konu ise hanımlarımızı ilgilendiren toplu konut meselesi idi. Şu anda hızlı bir şekilde İnciksuyu Mahallesi’nde Toplu Konut inşası hızlı bir şekilde devam ediyor.

İkinci temelimizi attık. Konutlarımız 92 metrekare 2+1 şeklinde yapılıyor. TOKİ ayni ölçülerde olan daireleri 92 Bin TL’ye verir iken, biz bu inşaatları 55 Bin TL’ye veriyoruz. Şu anda 72 adet konutumuzun 12 adetini sattık. Herkese tekrar teşekkür eder. Anneler Günü’nüzü kutlarım.”dedi.

Kas erimesi hastası olan Özgenur Ünlü’nün annesi Fatma Ünlü’ye yılın annesi ödülünü, Belediye Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın verdi.

Gelen misafirlere keşkek dağıtımı yapıldı.

Programa katılan konuklar, Ali Şenol ve Müzisyen Arkadaşlarının sunduğu oyun havaları ile eğlenceye devam etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

3

1

4

10

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs