Geri

Osmanlı Konutlarının Satışı Başladı

Geyve Belediyesi tarafından ilçemiz İnciksuyu Mahallesi Dörtyol Camii arkasında yapılan 1. ETAP OSMANLI KONUTLARI kayıtları başladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Kayıt olmak isteyen ve aşağıdaki kayıt şartlarına uyan vatandaşlarımızın Geyve Belediye Başkanlığı'na müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.


Kayıt Şartları:- Geyve İlçesi İlçe Sınırları İçerisinde İkamet ediyor olmak,- Asgari ücret ve o düzeyde ücret almak,
- Üzerinde hiçbir gayrimenkul olmamak...
Osmanlı Konutlarının Fiyatları:1. Kat 55.000 TL
2. Kat 57.500 TL, 3. Kat 60.000 TL, Konutların Özellikleri: 3 kat üzerine her katta 4 daire olacak şekilde 91 m2, 2 ODA, 1 SALON, 1 MUTFAK, 2 BANYO, 1 WC, 2 BALKON şeklindedir.
Kayıt yaptırmak İsteyen Vatandaşlarımız 15.000 Peşinat ile belediyemize başvurmaları gerekmektedir.
Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA yaptığı açıklamada "Asgari ücret ve o düzeyde geçinen vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için Geyve Belediyesi Osmanlı Konutları Projesini hayata koyduk. Seçimlerde ne söz verdiyse hepsini bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 1. Etap Osmanlı Konutları projesi ile asgari ücret ve o düzeyde geçinen vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılıyoruz. İlk bloğumuz haziran sonunda teslim ediyoruz. 72 adet daire yapacağımız 1. Etapta 6 blok yapılacaktır. 2. Bloğumuzun temeli açılmış olup hemen o bloğunda inşaatına başlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun. "dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs