Geri

GMYO'dan Yılsonu Eğlencesi

Geyve MYO dönem sonu Eğlencesi tertipledi.
Editör Editör
Geyve MYO öğrencileri yoğun geçen ders ve sınav dönemi dolayısıyla üzerlerinde oluşan stresi atmak ve bir nebzede olsa moral motivasyonlarını arttırmak amacı ile gece düzenledi.

Öğrenci Derneği Başkanı Ömer Dağdelen’in liderliğinde gerçekleşen organizasyonda grup ezgi duyumsuz müzik ve eserleri ile öğrenci grubunu coşturmasını bildi.

Geyve Meslek Yüksek Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Dağdelen; gerçekleştirdiğimiz konserimize katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Güzel bir gece yaşatabilme arzusu ile Geyve Meslek Yüksek Olarak bir İlki başardığımıza inanıyorum. 

Diyerek sözlerine şöyle devam etti. Bizlere Sponsor olan; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya, Yılmaz Tesisleri Akif Yılmaz’a, lhan Tan Tesisleri Mutlu Yıldız’a, Güney Lokantası Fatih Güney’e, Anadolu Pizza Şafak Kısa’ya, Polis Memuru Arif Güler’e”, Pehlivan Ticaret Fatih Pehlivan’a, Sigorta Acentesi Yunus Emre Özkan’a, Taft Telekom Yasin Ufuk Öztekin’e, Ezgi Cafe Bayram Polat’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Gece sonunda organizasyona sponsor olanlara plaket verildi.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=11326&HABER=MYO_Ogrencileri_
Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs