Geri

APEK'ten Geyve Köylerine Ziyaret

APEK (Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Adapazarı Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Karasakal, köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Ali ARICI Ali ARICI

 Geyve İlçesi köylerine ziyaretler gerçekleştiren APEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Karasakal: " 2005 yılından bu yana Pancar Kooperatifinin ürün yelpazesini genişlettik. Geyve Satış Mağazaımızı demirbaşa ekledik. Çiftçilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Halidiye, Bayat, Kozan, Çengel Köyüne giderek çiftçimizin sorunlarını dinledik. Her zaman olduğu gibi zor günde de çiftçimizin yanındayız. Parasız olduğu için çiftçimiz mazot alamıyor ve tarlasını ekemiyordu. Satış mağazalarımıza ilave olarak motorin satış imkanı getirdik.İstasyonlarımızı bir bir açtık. Burada % 0 faizle çiftçimize 4 ay vadeli mazot veriyoruz. Bunun yanında çiftçilerimizin Kooperatife olan geçmiş borçlarının geçmişte temerrüt faizlerini % 3 ‘ten % 1,5 a çektik. Çiftçilerimize destek olmayı sürdüreceğiz “ dedi. 

Üreticiler bu yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirdiler. 
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs