Geri

Geyve’de Gözyaşı Geceleri

Geyve ve Alifuatpaşalılara Hizmet Derneği’nin düzenlediği Gözyaşı Geceleri ‘24 Saat’ adlı oyunu sergiledi.
Editör Editör

Program Geyve Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Geyve ve Alifuatpaşalılara hizmet derneği tarafından düzenlenen gözyaşı Geceleri’nde “24 Saat” adlı sahne oynandı.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya’nında katıldığı programın gecesine bayanlı-erkekli Bin 500 kişi katıldı. Gecede nefesler tutuldu. Herkes sessiz bir şekilde sahneyi izledi. Salonda ve tribünlerde yer bulamayanlara dışarıdan sandalye getirildi.

Yusuf Duru ve Haşim Akten’in üstlendiği rolde “24 Saat”büyük bir beğeni ile izlendi.

Alifuatpaşa ve Geyvelilere Hizmet Derneği Başkanı Dr. İsmail Karadayı yaptığı kısa konuşmada derneğin milli ve manevi değerlerinin el üstünde tutma anlayışı içinde olanlara teşekkür etti.

Başkan Dr. Karadayı: “Çalışmalar esnasında her zaman yanımızda olan ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen Geyve belediye başkanı Murat Kaya’ya derneğimiz adına teşekkür ederim. Düzenlediğimiz programa sponsorluk yapan; Osman usta dondurmalarına, aslanlar ekmek, Recep usta’nın lokantası, dünya mobilya’ya teşekkürü borç biliriz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs