Geri

Geyveli Ersin Sakatlar Derneği başkanlığına aday

Akyazı Belediyesi Yazı işleri biriminde çalışmakta olan Geyve doğumlu Ersin UĞRAL , Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Ali ARICI Ali ARICI
2003 yılından beri Mehmet Şakir KAPLAN’nın başkanlığını yürüttüğü Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şubesinin yapılacak olan başkanlık seçimi 3 Mart 2012 Saat 15.00’te Akyazı Belediyesi Konferans Salonunda yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Şakir KAPLAN’nın Uluslar Arası Engelliler Derneği Sakarya Şube Başkanı seçilmesi ve başkanlık görevini bırakacak olmasından dolayı yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olduğunu açıklayan Ersin UĞRAL, 1983 Geyve doğumlu. Halen Akyazı Belediyesi Yazı işleri biriminde çalışmakta olan Uğral, Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Farklı isimlerin de aday olduğu bildirilen başkanlık yarışında görüşlerini aldığımız Uğral, “Eğer başkan seçilirsem, Akyazı Belediyesi’ndeki görevimle beraber Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şube Başkanlığı görevini de en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
GeyveHaber
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs