Geri

Ağaçdelen; Herkese Teşekkür Ederim

Geyve Çeltikler Mahallesi Muhtarı Kemal Ağaçdelen: “Mahalle halkıma ve bizlere maddi-manevi yardımda bulunan herkese müteşekkiriz.
Editör Editör
Muhtar Kemal Ağaçdelen, Çeltikler Mahallesindeki ihtiyaç sahipleri için yapılan evler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada:
“Mahallemizde ihtiyaç sahipleri için yapılan 23 ev ile ilgili olarak emeği geçen; Başta Değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli bakanlarımıza, Sakarya İlinin kıymetli milletvekillerine ve özellikle Sayın Şaban Dişli’ye, İlçemiz Kaymakamı İdris Akbıyık’a, Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya, inşaatı yapan firma yetkililerine ve çalışanlarına Mahalle sakinlerim adına ayrı ayrı teşekkür ederim.

İhtiyaç sahibi olan mahalle sakinlerine bu tür yardımların devam etmesini ayrıca rica ederim. Mahallemizden 53 kişi kaymakamlık kanalı ile TOKİ’ye başvurdu, desteklerinizi bekliyoruz.

Baraka da iskân olan halkımın bulundukları yerlere elektrik sayacı konulmasını yetkili mercilerden rica ediyoruz. Elektrik için tehlikeyi göze alacaklarına sayaç takılması daha iyi olacağı kanaatindeyiz. En içten saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs