Geri

Pamukova'da edebiyat gecesi kutlandı.

Halk Eğitim Müdürlüğü Kültür Salonundaki “Edebiyat Gecesine” Pamukovalılar büyük ilgili gösterdi.
Ali ARICI Ali ARICI


Pamukova da Cumartesi günü akşam yeni kurulan Halk Eğitim Müdürlüğü Kültür Salonundaki “Edebiyat Gecesine” Pamukovalılar büyük ilgili gösterdi. Pamukova Kaymakamlığı ve Pamukova Belediyesi tarafından organize edilen 23 Edebiyatçının katıldığı gecede Şairler, müzisyenler, dinleyenlere zaman zaman duygulu anlar yaşattılar. Dernek Başkanı Muammer Kılıç kısa bir konuşma yaptı “Her ay değişik ilçelerde yaptığımız bu etkinliklerin bir bölümü olan Pamukovadaki bu geceye Pamukova kaymakamımıza ve Belediye başkanımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum diyen başkan gecede Pamukovalı Edebiyat severlerle Edebiyatçılarımızı baş başa bırakıyorum” dedi. Yirmi üç Edebiyatçı kendi eserlerini sundular. Müzisyen Cafer Akçan çaldığı keman eşliğinde söylediği sanat müziğine seyredenler de eşlik etti. Emekli öğretmen Mükremin Tekin ise yazdığı kitabından alıntılar okudu. Bayan şairler Nilgün Zuhal, Sevim Aslanalp, Hülya Bilgin Çolakoğlu ve Aysun A. Tekin duygulu şiirler okudular. Geceye Pamukova Kaymakamı Hasan Göç, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhsin Akın, İlçe Milli Eğitim Şübe Müdürü Mustafa Akman, Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ateş, Cumhuriyet İlköğretim Müdürü İrfan Özbayraktar ve tüm okul öğretmenleri katıldılar. Edebiyatçıların eserleri de kurulan stanta tanıtıldı.


Geceye katılan edebiyatçılar: 1-Cafer Akcan (Müzisyen ). 2- Nilgün Zuhal Oruç. 3-Polat Bozkuş. 4-Muammer Kılıç. 5-Hanifi Aliosmanoğlu. 6-Aysun A.Tekin. 7-Fatih Ayan. 9-Hülya Bilgin Çolakoğlu. 10-Yusuf Atalar. 11-Avni Öztürk,12-Mükremin Tekin (Edebiyat),13-Muharrem Aytekin,14-Ertürk Demirci,15-Muharrem Tellioğlu.16-İbrahim Açılan.17-Emin Çelikli.18-Sevim Aslanalp.19-Erdal Ebem. 20-Gürhan İnce. 21-Osman Erdoğmuş. 22-Mehmet Kurnaz. 23-Nizamettin İlhan.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs