Geri

Ödüller Tunatan'a

TUNATAN; Sakarya Valiliği’nden bu güne kadar aldığı 12 adetteşekkür belgesinden hariç Sakarya Valiliği’nin 4 dönem valisinden de özelödülle onurlandırılan, ilk ve tek firma oldu.


Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya’da 21 Haziran 2004 yılında açılan Tunatan SerdivanTesisleri kuruluşundan bu yana 4 vali gördü. Tesisin açılışını yapan Sakarya’nınilk Valisi M. Cahit Kıraç’tan Sakarya ekonomisine ve sosyal hayatına verdiğikatkılardan dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ ve ‘Teşekkür Belgesi’ alan Tuna Tan; ValiNuri Okutan tarafından da üstün hizmet anlayışı, başarılı çalışmalarla ulusalbasında övgüyle yer alması ve Sakarya’nın tanıtılması yönünde özveriliçalışmalarından dolayı 2’inci ‘Teşekkür Belgesi’yle ödüllendirildi. CumhurbaşkanıAbdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ınağırlanmasında ve Cumhuriyet Resepsiyonları’nda göstermiş olduğu üstün hizmetanlayışından dolayı Sakarya Valisi Hüseyin Atak’tan da 3’üncü TeşekkürBelgesini almayı hak kazandı. Tunatan; 4 üncü ödülünü ise Vali Mustafa Büyük’ten,Sakarya’yı ulusal anlamda tanıtan fuarlarda gösterdiği başarılardan ve Sakaryayöresel mutfağına kattığı yeni ürünler ve değerlerinden dolayı valiliğin ilkdefa verdiği ‘Büyük Ödül’e layık görüldü.


TUNATAN MARKASI VE HİZMET KALİTESİ


Böylece TUNATAN; Sakarya ilinde 1999 yılından itibaren görevyapan “4 Valimizden de Özel Teşekkür Belgesi alan ilk ve tek işletme unvanınıalmış oldu. TUNATAN; çalışmalarından dolayı çeşitli kuruluşlardan Türkiye veMarmara Birincilikleri, Yılın başarılı İş adamlığı, Yüksek Vergi ödeme,Takdirnameleri gibi 80’iaşkın ödülü ayrıca Türk Dil Kurumu’ndan da Türkçe’ye kazandırdığı “Kabaklava”ve “Kabakmacun” kelimeleri için teşekkür belgesi aldı. Tunatan markası; Sakarya’nınve firmasının tanıtımını kurduğu Serdivan, Pamukova, Alifuatpaşa, Adabazaaryöresel ürünler üretim ve satış tesislerinde yerel ve ulusal anlamda hizmetkalitesiyle tanıtımlarına ve yatırımlarına devam ediyor. Tunatan artık Sakarya’nınulusal anlamda güçlü ve tanınmış bir markası haline geldi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs