Geri

HEM Kursiyerleri ödül töreninde

Geyve Kaymakamlığı Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü Fotoğrafçılık Kursiyerleri "Adapazarında Yaşam"adlı fotoğraf sergisine katıldı.
Editör Editör
Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Adapazarında Yaşam ‘ konulu fotoğraf yarışmasının ödülleri, Orhangazi Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törende; Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Taraklı Kaymakamı Tacettin Özkaraman, Yarışmanın Jüri Üyeleri ve yarışmada dereceye giren yarışmacıları hazır bulundu.

Yarışma ile ilgili ilk konuşmayı TFF Üyesi A. N. Serdar Akyay yaptı. Belediye Başkanı Süleyman Dişli yarışma ile ilgili olarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada ilk 3 dereceye girenlere ve özel ödül kazananlara ödülleri verildi.

Yarışmada ödül kazanan fotoğrafların sunulduğu serginin açılışını; Adapazarı Kaymakamı Yılmaz, Belediye Başkanı Dişli, Özkaraman ve konuklar birlikte yaptı.

Yarışmaya katılanlar sergide kendi fotoğrafları önünde, konuklara gerekli bilgileri verdi.

Geyve HEM Fotoğraf Kulübü üyeleri de bu yarışmaya katılarak, sergileme kazandı. Kulüp Üyeleri, Öğretmenleri A. N. Serdar Akyay ile birlikte sergiyi gezdi, ödüllerini aldı.

Yarışmacılar günün anısını fotoğraf çektirerek belgeledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs